Βιογραφικό

ΚΟΝΤΑΚΙΩΤΗΣ Ε. ΓΙΩΡΓΟΣ DDS

Το 2004 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή με ΄Λίαν καλώς’ .Στη συνέχεια το 2005 υπηρέτησε τη θητεία του  με ειδικότητα οδοντιάτρου στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και στο στρατιωτικό νοσοκομείο Βαθέως στη Σάμο.

Το 2006 παίρνει μέρος στο  Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα  Προετοιμασίας για συμμετοχή στις εκπαιδευτικές δραστηριότητες  του 4ου και 5ου εξαμήνου του γνωστικού αντικειμένου της Ακίνητης Προσθετικής  στο Παν\μιο  Αθηνών.

Από το 2007 έπειτα από αξιολόγηση επελέγη και συμμετείχε ως Επιστημονικός Συνεργάτης  στο  εργαστήριο της  Ακίνητης Προσθετικής (2007-2014)  και ταυτόχρονα ως Επιστημονικός  Συνεργάτης  στο τομέα της Κινητής  Προσθετικής (2007- ως σήμερα) , ως εκπαιδευτής δηλαδή στην πρακτική άσκηση φοιτητών  των 4ου και 5ου εξαμήνων της Οδοντιατρικής Σχολής Αθηνών.

Παράλληλα από το 2006 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο ,όπου ασχολείται με τη γενική  οδοντιατρική και κυρίως με τη κινητή και ακίνητη  προσθετική και την εμφυτευματολογία.

Το 2013 ολοκλήρωσε στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών  το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα στα εμφυτεύματα  (Διάγνωση- Χειρουργική τοποθέτηση – Προσθετική Αποκατάσταση)

Το 2014 εκπαιδεύτηκε στο Λονδίνο και απέκτησε πιστοποιητικό εκπαίδευσης στην αισθητική ιατρική προσώπου  –Medical Aesthetics Certificate – ενέσιμες αισθητικές  θεραπείες με botulinum toxin και υαλουρονικό οξύ περιστοματικά.

Το 2018  ολοκλήρωσε το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Διαγνωστικής και Ακτινολογίας  Στόματος  της Οδοντιατρικής Σχολής  του Παν/μίου Αθηνών.

Επίσης αποτελεί μέλος της Ακαδημίας Οστεοενσωμάτωσης Εμφυτευμάτων  (Academy of Osseointegration) με έδρα της Η.Π.Α.

Έχει υπάρξει ομιλητής σε  επιστημονικά συνέδρια σε Ευρώπη και Αμερική ενώ έχει  δημοσιεύσει και αρκετά επιστημονικά άρθρα σχετικά με τη προσθετική και τα εμφυτεύματα σε επιστημονικά περιοδικά στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ,ενώ κατά καιρούς αρθρογραφεί και σε μηνιαία περιοδικά.

Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με κολύμβηση ,θαλάσσιο σκι(εκπαιδευτής), κατάδυση (εκπαιδευτής scuba diving),ελεύθερη κατάδυση,τρέξιμο ,πυγμαχία, ιππασία , ιστιοπλοϊα και μηχανοκίνητη ναυσιπλοϊα.