Συνεντεύξεις

Ψηφιακή τεχνολογία: Σημαντικά τα οφέλη για τη στοματική υγεία

Τα σημαντικά οφέλη από τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας στην Οδοντιατρική, καθώς μπορεί να μειώσει τους χρόνους των οδοντιατρικών εργασιών, αλλά και να βελτιστοποιήσει το αποτέλεσμα με απολύτως εξατομικευμένη προσέγγιση, προσαρμοσμένη στον κάθε ασθενή, αναδείχθηκαν σε ημερίδα με τίτλο «Ψηφιακά Μονοπάτια στην Οδοντιατρική… Πού μας οδηγούν», που διοργάνωσε ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Σάμου.

Ο σύγχρονος οδοντίατρος μπορεί να αποκαταστήσει προσθετικά τις βλάβες των δοντιών, χωρίς ο ασθενής να υποστεί πολλαπλές αναισθησίες, αποτυπώματα, προσωρινές αποκαταστάσεις και αλλεπάλληλα ραντεβού σε οδοντιατρείο και εργαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα 


Η ψηφιακή τεχνολογία σύμμαχος της στοματικής μας υγείας: Ένα σημαντικό «όπλο» και για τις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας

Ημερίδα, με τίτλο «Ψηφιακά Μονοπάτια στην Οδοντιατρική… Πού μας οδηγούν», διοργάνωσε το Σάββατο 8 Ιουνίου ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Σάμου. Η Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, στο Πυθαγόρειο, έχοντας προσκεκλημένους διακεκριμένους ομιλητές οδοντιάτρους και βασικό σκοπό της να προαγάγει την οδοντιατρική επιστήμη και να βελτιώσει το επίπεδο της οδοντιατρικής περίθαλψης και της στοματικής υγείας στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα


BoccaRadio / Μουσικές με χρώματα: Συνέντευξη του Γιώργου Κοντακιώτη στον Νίκο Γιουρέλη

Star Channel, εκπομπή «Νοιάσου για την υγεία σου«, Μάρτιος 2018